SNERT 2023: 20 en 21 januari 2023

Het ...ste Huisman Snerttoernooi!

Op 20 en 21 januari 2023 organiseert CTO'70 Volleybal weer het Huisman Snerttoernooi. Na 2 edities die door corona werden geannuleerd, hopen wij dan toch in januari weer een mooi en sportief toernooi te mogen organiseren. De vrijwilligers van de vereniging zijn volop bezig met de voorbereidingen.

We zijn alleen nog even in de discussie over het hoeveelste toernooi... In 2020 organiseerden wij het toernooi voor de 43ste keer, dat zou betekenen dat we nu voor de 44ste keer het veld opgaan. Maar het Huisman Snerttoernooi is een dusdanig begrip in Duivendrecht en omstreken (we hebben zelfs onze eigen kaart in het Ouder-Amstel Kwartet van de historische vereniging), dat wij ons afvragen of wij - net als bij de Olympische Spelen en de olympische cyclus - even door moeten tellen. Dus 44ste of 46ste keer, moeten we nog even over nadenken... Laten we er zeker weer een fantastisch feest van maken!

In ieder geval zullen via dit bericht weer de nodige paperassen worden verspreid. Om te beginnen de spelregels en het inschrijfformulier en naarmate het toernooi nadert (of aan de gang is) volgen ook de speelschema's.

SNERT 2023 diversen
- spelregels
- inschrijfformulier
- speelschema vrijdag
- speelschema zaterdag VROEG
- speelschema zaterdag LAAT

 

SNERT in kwartet OA